Източник: nova.bg, снимка: Булфото, архивУважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви

...
Източник: nova.bg, снимка: Булфото, архивУважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви
Коментари Харесай

Министър Димитров: МОСВ не определя цената на водата

Източник: nova.bg, фотография: Булфото, списък

" Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всевъзможни проблеми. Никой не оспорва вашето право да имате друго мнение и да го публикувате и коментирате. Но апелирам да не лъжете от мое име обществеността по отношение на водна рецесия и цена на водата! "

Това съобщи министърът на околната среда и водите Емил Димитров във връзка публикувана в някои уеб сайтове подправена вест, касаеща цената на водата в България.

" Министерство на околната среда и водите няма отношение и в никакъв случай не е имало към определянето на цената на водата за питейно-битово водоснабдяване в България. Тя се дефинира от Комисията за енергийно и водно контролиране и не е работа на Министерството на околната среда и водите да разяснява и дефинира цени. Каквато и да е цената в този момент и за в бъдеще в България тя няма да се взема решение от Министерство на околната среда и водите ", сочат още от ведомството.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР